2020-05-25 07:51:35• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést

Napi horoszkóp május 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.

Most a figyelme befelé fordul, úgy érzi meg kell védenie magánéletét. Nagyobb családi biztonságra vágyik, vagy talán van egy idős családtag, akiről önnek kell gondoskodnia.


Bika: IV. 20. - V. 20.

Valaki, talán egy kollégája ma kifejezetten idegesítően hathat önre. Ám mégsem kerülheti el, hogy vele töltse az idejét, talán még együtt is kell dolgoznia vele. Idővel összecsiszolódhatnak, a végén még élvezni is fogja a társaságát.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Nem halogathat tovább egy nagy beszélgetést. A partnerének is rengeteg lenne a mondanivalója, meg kell végre hallgatnia őt. Vegye végre figyelembe az ő szempontjait is, és ne érezze sértésnek, ha határokat akar szabni önnek.


Rák: VI. 22. - VII. 22.

A helyzetből fakadóan rengeteg intéznivalót halogatott el eddig, de a mai nap nagyon jó arra, hogy most mindennek a végére járjon. Ma a hivatalnokok is valahogy kipihentebbek, kedvesebbek. Gyors, és segítőkész ügyintézésre számíthat. Kezdje korán!


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Kipróbál valami új tevékenységet, amiben nagy örömét is lelheti. Lehetséges, hogy ez egy új hobbi elkezdését is jelenti önnek? Meglehet, ezért némi anyagi áldozatokat is kell hoznia, de higgye el, megéri!


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Ma különösen érzékenyen reagál az önt körülvevő emberek hangulatára. Nem szereti magát kiadni, de most szüksége van néhány dolgot megbeszélni másokkal, és csak azok az emberek érthetik meg, akik hasonló cipőben járnak.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Egy kellemetlen ügybe csöppenhet, ahol ráadásul megint önnek kell a döntőbíró, vagy a közvetítő szerepét játszania. Jól teszi, ha részrehajlás helyett megpróbálja közelíteni egymáshoz az ellenfelek nézeteit. Lehetséges közös út!


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Nagy szüksége van arra, hogy szabadon kinyilváníthassa a véleményét. Semmilyen korlátozást nem hajlandó most elviselni, pedig egy fontos ügyben kompromisszumot kell kötnie.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

Ne siessen úgy a véleménynyilvánítással. Először hagyja, hogy mindenki kifejezze az elképzeléseit, véleményét. Csak azután mérlegeljen, és szűrje le a konzekvenciákat. Akkor tud jó döntést hozni, ha a mások nézőpontját is megvizsgálja.


Bak: XII. 22. - I. 19.

Anyagi helyzete miatt aggodalmaskodik ma, némiképp joggal. Az aggodalom önmagában még nem szül jó ötleteket is, sőt, valószínűleg akkor lesz képes a megoldásra, ha a rágódásból némileg enged. Bízzon a jobb jövőben!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

A szokásosnál nehezebb ma megfelelnie az elvárásoknak, szinte sértésnek vesz minden utasítást. A magányos munkát, vagy a főnöki pozíciót jobban élvezi. Este egy rég halogatott baráti találkozó sok örömet okoz.


Halak: II. 19. - III. 20.

Nagyon sok megterhelést vállalt mostanában magára. Szerencséjére a rutinja sok nehézségen átsegítheti. De a mai napon még önt is állíthatja váratlan helyzetek elé a sorsa. Ne álljon ellent, ha segíteni akarnak önnek jóakarói!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: